Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Peste 700 de romani au sanse duble de castig doar platind cu cardul, in campania ANPCPPSR-InfoCons - MasterCard si in Loteria Fiscala

03 Iulie 2015Peste 700 de persoane care au făcut plăți cu cardurile MasterCard și Maestro sunt eligibile atât pentru un premiu în cadrul Loteriei Fiscale derulate de Ministerul Finanțelor Publice, cât și pentru un premiu în cadrul campaniei „Cere bonul fiscal! Plătește cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, derulată de A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons și MasterCard. Astfel, aceștia au șanse duble de a câștiga prin simplul fapt că au plătit cu cardul.

Cele 700 de tranzacții între 135 lei și 135,99 lei realizate în data de 23 mai cu carduri MasterCard și Maestro emise în România, care sunt eligibile pentru a fi premiate în cadrul Loteriei Fiscale, au fost înscrise automat și în extragerile pentru cele 300 de premii a câte 500 de lei și 10 premii a câte 5.000 lei oferite în campania A.N.P.C.P.P.S. România – InfoCons - MasterCard.

Majoritatea tranzacțiior au fost realizate în București și în marile orașe din țară, dar există tranzacții eligibile și în orașe mai mici, precum Adjud, Medgidia, Sighetul Marmației, Vaslui, Mediaș sau Giurgiu.

„Campania A.N.P.C.P.P.S. România–InfoCons – MasterCard, de stimulare a utilizării cardului la comercianți, este complementară cu Loteria Fiscală, contribuind astfel la micșorarea economiei gri din România și sprijinind eforturile Guvernului României în acest sens. În contextul în care plățile cu cardul sunt eligibile atât pentru Loteria Fiscală a Ministerului Finanțelor Publice, cât și în campania pe care o derulăm, încurajăm toți posesorii de carduri MasterCard și Maestro să își utilizeze cardurile la comercianți, pentru a avea șanse duble de a câștiga premii totale în valoare de peste 1,7 milioane de lei”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

În cadrul campaniei „Cere bonul fiscal! Plătește cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, au fost extrase în data de 18 iunie 2015 cele 300 de tranzacții premiate cu 500 de lei, precum și cele 10 tranzacții care vor aduce câștigătorilor suma de 5.000 de lei, dintre posesorii de carduri MasterCard și Maestro care au plătit cu cardul în luna mai 2015. În acest moment, tranzacțiile câștigătoare se află în faza de validare, iar câștigătorii sunt contactați pentru a intra în posesia premiilor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite