Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza aplicatia PRISMAprepare 6.2

03 Iulie 2015



Canon Europe lansează PRISMAprepare 6.2, cea mai recentă versiune a aplicatiei complete pentru pregătirea documentelor. Această soluție eficientizează procesul de pregătire, de la compoziție la producție, ajutând atât firmele de imprimări comerciale, cât și pe cele care imprimă în departamente proprii să scurteze timpul de producție, să-și extindă capacitatea, să crească productivitatea și să reducă din costurile operaționale.

Noua versiune a soft-ului consolidează suportul pentru piața imprimărilor de volum în departamente proprii, și extinde funcționalitatea în beneficiul imprimantelor comerciale și al centrelor de copiere din segmentul grafic. PRISMAprepare optimizează de acum și capacitățile de productivitate a dispozitivelor Canon imageRUNNER ADVANCE, a întregii game Canon varioPrint, și a gamelor Canon imagePRESS și Océ VarioPrint. Suportul este valabil și pentru o varietate de imprimante de producție în formate pre-tăiate, atât alb-negru cât și color.

PRISMAprepare 6.2 include următoarele noi funcții:
Editarea conținutului – Această funcție permite unui furnizor de servicii de imprimare (PSP) să efectueze cu ușurință schimbări de ultim moment conținutului unui document, fără a mai fi nevoie de trimiterea documentului înapoi la client pentru confirmare, și îmbunătățind astfel timpii de incepere a productiei.
Utilizând funcția Editarea Continutului, PSP-ul poate face corecturi și schimbări minore unui text – de exemplu, corectarea erorilor tipografice, copierea și mutarea obiectelor grafice PDF ( Document în Format Portabil]) în interiorul documentului, și selectarea unei zone grafice a unei imagini scanate pentru a o copia și muta în interiorul documentului. Iar, ca rezolvare a unei probleme ce ține de piața de artă grafică, funcția permite și aplicarea simultană a ajustărilor de culoare pe multiple imagini, chiar și de pe pagini diferite.

Bun de tipar (mostră) – Pentru a economisi timp, a reduce apariția erorilor și a crește satisfacția clientului, funcția Soft Proof permite PSP-ului, înainte de producția propriu-zisă, să îi ofere clientului o pre-vizualizare digitală precisă a documentului ce urmează a fi imprimat fizic. În cadrul funcției se pregătește documentul pentru producție, se alocă suporturile media, se aplică paginația și se alege tipul de finisare. Se generează apoi un fișier PDF cu documentul pregătit și se trimite clientului, care poate cu ușurință să verifice dacă fiecare detaliu al documentului corespunde așteptărilor. Dacă se identifică erori în documentul pregătit, clientul poate adnota fișierul și îl poate re-trimite la PSP pentru corecții. Acest proces îi oferă clientului o metodă rapidă și convenabilă de a valida un document pregătit în faza de pre-producție, reducând totodată și consumul de hârtie.

Chenare PDF – Această funcție îmbunătățește suportul pentru chenarele PDF de delimitare, decupare si taiere format pentru aplicații avansate de artă grafică, permițând PSP-ului să pre-vizualizeze și să creeze sau să modifice dimensiunile și poziția chenarelor PDF în cadrul interfeței PRISMAprepare. Sistemul permite, de asemenea, umplerea zonei de margine cu o singură culoare, aleasă cu ajutorul selectorului de culoare din paleta de culori a sistemului sau din document.

Suport nativ pentru fișiere – Economisind timp și îmbunătățind productivitatea PSP-ului, aplicatia PRISMAprepare 6.2 poate deschide și imprima documente Microsoft Office (Word, PowerPoint și Excel), fără a fi necesară conversia acestora în afara aplicației. Acest lucru economisește din timpul PSP-ului, oferindu-i acestuia un timp rapid de procesare, optimizând în același timp calitatea imprimării prin controlul setărilor de conversie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite