Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart ID introduce in portofoliu imprimantele mobile de etichete Zebra ZQ500

03 Iulie 2015Noua serie de imprimante mobile din seria Zebra ZQ500 se regaseste in portofoliul de produse Smart ID Dynamics.
Modelele de imprimante mobile din seria ZQ500 au dimensiuni mici, sunt usoare, dar si foarte rezistente, fiind create dupa un design militar patentat. Acest design robust si ergonomic este rezistent la lovituri puternice, caderi multiple de la inaltime, temperaturi extreme, iar standardul IP54 confera protectie impotriva prafului si a stropirii.

Modelele din serie ofera posibilitatea imprimarii dual-side (pe ambele fete ale hartiei), iar dimensiunea rolei de hartie este reglabila in functie de nevoile utilizatorului, putand fi si mai ingusta decat latimea maxima de printare stabilita de producator: 72 mm pentru ZQ510 si 104 mm pentru ZQ520.

Astfel, noile modele de imprimante mobile Zebra ZQ500 isi gasesc aplicabilitatea in cele mai diverse domenii de activitate: transporturi si logistica, productie, depozite, institutii de stat.
Imprimantele mobile de etichete din seria Zebra ZQ500 pot fi achizitionate direct de pe site-ul www.idmag.ro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite