Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

OMNILOGIC devine distribuitor pentru solutiile Alcatel-Lucent Enterprise in Romania

03 Iulie 2015



OMNILOGIC a semnat un parteneriat pentru a deveni distribuitor cu valoare adăugată al soluţiilor Alcatel-Lucent Enterprise (ALE).

În cadrul acestui nou parteneriat, Omnilogic va oferi un pachet complet de soluţii de voce, de comunicaţii unificate şi reţelistică de date aparţinând Alcatel-Lucent Enterprise pentru a da posibilitatea întreprinderilor din România să implementeze o infrastructura adecvată în vederea sprijinirii dezvoltării lor, să ofere angajaţilor o experienţă personalizată conexă şi, de asemenea, să obţină rezultate comerciale palpabile.

„În prezent, industriile IT şi Telecom au legături din ce în ce mai strânse oferind soluţii tot mai puternice livrate în beneficiul utilizatorului final. Credem cu tărie că, o dată cu noul nostru parteneriat cu Omnilogic, soluţiile Alcatel-Lucent Enterprise precum Converged Campus Networks, Intelligent Fabric, Unified Communication & Collaboration, Cloud Communication combinate cu o experienţă solidă în domeniul IT, pot crea un mediu competitiv de afaceri în România”, a spus Bogdan Mircea Ciobanu, Country Sales Manager România, Alcatel-Lucent Enterprise.

În calitate de distribuitor cu valoare adăugată, OMNILOGIC va contribui de asemenea la consolidarea poziţiei pe piaţă a soluţiilor Alcatel-Lucent Enterprise sprijinind partenerii din canalul de distributie printr-o gamă largă de servicii cum ar fi asistenţă în vânzări indirecte şi prevânzări, linie de asistenţă telefonică în servicii şi programe de formare în vânzări.

„Acest parteneriat ne va permite să furnizăm o gamă mai largă de servicii partenerilor noştri de afaceri. Dorim să ne extindem activitatea în România consolidându-ne oferta de soluţii de vârf în domeniul comunicaţiilor şi reţelisticii. Omnilogic este un distribuitor cu o bază solidă şi receptivă de reselleri“, a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Director, OMNILOGIC.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite