Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab Safe Money asigura protectie impotriva amenintarilor financiare

08 Iulie 2015Safe Money, tehnologia Kaspersky Lab care protejeaza tranzactiile online a obtinut, inca o data, recunoasterea expertilor internationali, iar MRG Effitas i-a acordat trofeul Online Banking/Browser Security Award 2014/15, in baza rezultatelor din cele patru teste trimestriale consecutive.

Spre deosebire de majoritatea laboratoarelor independente care organizeaza teste comparative pentru solutiile de securitate, MRG Effitas analizeaza fiabilitatea tehnologiilor de protectie impotriva amenintarilor financiare. Cercetatorii testeaza in mod regulat cele mai noi versiuni de software specializat care securizeaza tranzactiile online si solutiile care integreaza tehnologii de securitate financiara. Laboratorul a analizat si Safe Money, o tehnologie incorporata in solutia de securitate Kaspersky Internet Security. Conform rapoartelor din patru trimestre consecutive, de la al doilea trimestru din 2014 pana la primul trimestru din 2015, tehnologia Kaspersky Lab s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente, obtinand rezultate optime de fiecare data, precum si certificatul MRG Effitas.
Metodologia de testare a evoluat in ultimul an: solutiile trebuie sa combata amenintarile financiare active, recent descoperite, si sa previna orice scurgeri de informatii despre plati in timpul tranzactiilor de pe sisteme deja infectate care imita cei mai des intalniti botneti.

„Nu toate tehnologiile de securitate pot sa combata eficient amenintarile cibernetice actuale,” a declarat Sveta Miladinov, Fondator si CEO MRG Effitas. „Putine pot indeplini aceasta sarcina constant, luand in considerare peisajul amenintarilor cibernetice in continua schimbare. Safe Money isi dovedeste eficienta constant, de la test la test. Din acest motiv, suntem mandri sa acordam trofeul Online Banking/Browser Security Award 2014/15 companiei Kaspersky Lab”, a mai spus Sveta Miladinov.

Safe Money este o tehnologie cheie Kaspersky Lab, care protejeaza tranzactiile bancare, fiind integrata in produsele pentru utilizatori individuali si pentru companii. Tehnologia ofera protectie cuprinzatoare pentru activitatea financiara a utilizatorilor si verifica computerul de malware, asigurandu-se ca site-ul de plata este autentic si protejand, totodata, tranzactiile.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite