Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Utilitati >> Stiri si comunicate

Cisco Energy Management poate reduce consumul de energie electrica al unei companii cu peste 30%

08 Iulie 2015



Comisia Europeană pentru Energie a aprobat Directiva Europeană (2012/27/UE) privind Eficienţa Energetică conform careia consumul de energie primară trebuie redus cu 20% și cota de energii regenerabile să crească cu același procent până în anul 2020 pentru toate statele membre.

În prezent, foarte puține companii monitorizează consumul de energie pentru a ști în permanență ce echipamente funcționează pe parcursul întregii zile și care este consumul acestora. Cisco Energy Management poate reduce cu până la 35% consumul de energie electrică al unei companii, oferind o vizibilitate de 100% asupra acestuia.

„Majoritatea companiilor nu monitorizează consumul de energie și nu au alocat această sarcină unui specialist în eficiență energetică. Cisco Energy Management oferă tehnologia care permite companiilor de toate dimensiunile și din orice industrie, să aibă o vizibilitate de 100% asupra consumului de electricitate și instrumentele de management necesare pentru a reduce costurile, odată cu creșterea responsabilității angajaților”, spune Dorin Pena, director general Cisco România.

Investiția în soluția Cisco Energy Management se amortizează în 4-6 luni de la implementare și deservește atât zona de office management, cât și pe cea de centre de date și cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite