Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Xerox este, din nou, partener al BRD Bucharest Open

08 Iulie 2015



Xerox este partener, pentru al doilea an consecutiv, al BRD Bucharest Open, turneu de tenis aflat in calendarul Asociatiei Tenisului Feminin (Women’s Tennis Association - WTA). BRD Bucharest Open va avea loc intre 11 si 19 iulie 2015, la Arenele BNR din Bucuresti.

„La fel ca anul trecut, vom oferi suport pentru toate operatiunile legate de imprimare si servicii de imprimare mobila, prin Xerox Mobile Print, pe tot parcursul turneului. Totodata, ii vom ajuta pe spectatori sa isi incurajeze jucatoarele favorite, tiparind mesaje personalizate de sustinere“, a afirmat Gabriel Pantelimon, General Manager Xerox Romania.

In cadrul Xerox Media Center, compania va aduce echipamente de ultima generatie, care vor tipari toate documentele necesare pentru buna desfasurare a turneului. Printre echipamente se numara Xerox WorkCentre 7225 si Xerox WorkCentre 7855, dotate cu tehnologia ConnectKey care permite imprimarea de oriunde datorita capabilitatilor de imprimare mobila. Xerox pregateste si o platforma online care le da posibilitatea fanilor sa creeze mesaje personalizate de sustinere a jucatoarelor preferate, mesaje care vor fi tiparite la fata locului.

La BRD Bucharest Open 2015 participa Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu care au calificat tara noastra in Grupa Mondiala, unde joaca cele mai bune opt echipe din lume. Alaturi de ele vor juca si alte romance, printre care Monica Niculescu, precum si doua dintre cele mai valoroase jucatoare de tenis la nivel mondial, Sara Errani si Roberta Vinci.
BRD Bucharest Open 2015 este un turneu de tenis profesionist, cu premii in valoare totala de peste 220.000 de dolari, marea castigatoare primind 280 de puncte WTA. La simplu, pe tabloul principal, vor participa 32 de jucatoare, iar la dublu, vor fi 16 perechi. Prima editie a turneului a fost castigata de Simona Halep, locul 3 in clasamentul WTA.

In 2015, Xerox este partener al WTA pentru 14 turnee la nivel global, furnizand tehnologie de ultima generatie pentru activitatile legate de imprimare si servicii de business.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite