Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vodafone isi reconfirma pozitia de lider pe piata M2M

20 Iulie 2015Vodafone este cel mai bun furnizor de servicii de comunicatii Machine to Machine (M2M) din lume, pentru a patra oara consecutiv, potrivit unei cercetari independente efectuate de Analysys Mason.
Clasamentul Analysys Mason M2M Scorecard furnizeaza o analiza independenta, amanuntita, in privinta atributelor si capabilitatilor celor mai importanti furnizori de solutii de comunicatii din lume. Fiecare furnizor este evaluat in functie de cinci criterii, iar Vodafone este singura companie plasata pe prima pozitie la toate cele cinci sectiuni, conducand clasamentul inca de la prima editie, din 2011.
Putini operatori globali furnizeaza servicii M2M la cel mai inalt nivel, ceea ce face dificil procesul de a il identifica pe cel mai bun. Vodafone gestioneaza cel mai mare numar de conexiuni, ceea ce reprezinta cel mai clar parametru, relevant ca amploare si executie. De asemenea, are parteneriate de calitate, cabilitati ale retelei si claritate a viziunii, printre alte atribute remarcabile”, a spus Morgan Mullooly, Analysys Mason.
Suntem incantati ca strategia, viziunea si amploarea dezvoltarilor ne-au mentinut pe prima pozitie in clasament pentru un interval record – de patru ani”, a spus Erik Brenneis Director M2M, Vodafone.Tags: Vodafone, M2M

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite