Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Star Storage câștigă două premii EuroCloud România 2015

20 Iulie 2015



Star Storage a anunțat câștigarea a două distincții în cadrul competiției Premiile EuroCloud, ediția a III a, organizată de Asociația EuroCloud România la finalul săptămânii trecute. Star Storage a fost premiată la două din cele șase categorii de soluţii, care au vizat atât furnizorii, cât şi utilizatorii de cloud, participând la competiție cu două servicii proprii – StarVault e-Health și StarVault Elasticloud, dezvoltate și susținute de propria infrastructură cloud.
StarVault e-Healtheste serviciul revoluţionar care a câștigat premiul pentru "Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe verticale". StarVault e-Health permite administrarea înregistrărilor electronice medicale (EMR – Electronic Medical Records) şi interacţiunea cu pacienţii fără ca aceştia să fie efectiv prezenţi în cabinetele medicale. Mai mult,colectează şi afişează informaţiile primite de la pacienţi şi doctori, cu cele generate de spitale (HIS) sau sisteme informatice medicale, construind astfel un registru electronic medical unificat (EMR), accesibil pacienților și medicilor în condiții securizate, oricând şi de oriunde, inclusiv prin intermediul aplicațiilor mobile.
De ani de zile furnizorii de servicii medicale se luptă să îmbunătățească calitatea și eficiența serviciilor oferite pacienților. Cu StarVault e-Healtheste eliberat întregul potenţial de colaborare al ecosistemului medic-pacient-furnizor de servicii medicale, prin intermediul unei componente integrate de comunicare, centrată pe dosarul medical al fiecărui pacient. Aplicaţia pe care o oferim din cloud îmbunătăţeşte semnificativ gradul de satisfacţie al pacienţilor şi eficienţa tratamentului, reduce numărul de pacienţi reîntorşi la consultaţie şi optimizează acţiunile de prevenţie. Credem cu tărie ca acest produs va revoluționa atât piața națională, cât și serviciile medicale de pe piețele externe, iar rezultatele utilizării unui astfel de serviciu din cloud, fără investiții inițiale și cu plata pe utilizare, nu vor întarzia să se vadă.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO, Star Storage.
Star Storage a obținut cel de-al doilea premiu la categoria "Cel mai inovativ serviciu cloud" pentru serviciul StarVault Elasticloud. Acesta se adresează în special dezvoltatorilor de aplicaţii software cărora li se oferă un mediu securizat în cloud cu funcționalități de nivel enterprise, atât pentru dezvoltarea, cât și pentru găzduirea ulterioară a aplicațiilor, un mediu care permite scalarea resurselor de calcul (CPU şi RAM) necesare aplicaţiilor şi serverelor, atât pe orizontală, cât şi pe verticală și permite totodată rularea oricărei aplicaţii de tip Java, PHP, Phyton, Node.js, .Net. şi Ruby on Rails ș.a.
Am gândit acest serviciu ca unul care să vină atât în întâmpinarea dezvoltatorilor de aplicații software, dar și a acelor utilizatori dornici să utilizeze simplu și rapid, cu un singur click, peste 250 de aplicații de tipul Open Source (Word, Magento, Alfresco, Sugar CRM, Durpal etc). Platforma pune la dispoziția utilizatorilor un mediu de dezvoltare securizat fără investiții inițiale, prin care au acces direct la tehnologii de ultimă generaţie pentru dezvoltarea de aplicații și administrarea facilă a întregului ciclu de viață al acestora. Serviciul este furnizat direct din Centrul nostru de Date pentru a asigura cele mai bune condiții de conectivitate și securitate în Cloud și poate fi testat gratuit timp de 14 zile prin simpla creare a unui cont.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO, Star Storage.

Toți câştigătorii competiției din România pot concura și în etapa europeană, care va avea loc în Barcelona, în perioada 7-8 octombrie 2015, cu ocazia Congresului EuroCloud, și care îi va declara câștigători pe cei mai buni dintre elitele Europei, în cadrul unei Gale speciale.
Aceste două distincții ne fac mândri și reprezintă pentru noi o confirmare a faptului că reușim în continuare să creăm produse inovative, dar în același timp utile unor beneficiari cu nevoi specifice. Mulțumim organizatorilor pentru recunoaștere și ne dorim să ne aflăm pe lista caștigătorilor și la Barcelona.”, a declarat Cătălin Păunescu, CEO, Star Storage.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite