Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

SoftOne Romania lanseaza serviciul cloud eINVOICE

21 Iulie 2015



SoftOne România lansează serviciul cloud eINVOICE, o aplicație de business avansată și completă, care permite companiilor din România să eficientizeze procesele de facturare.
Noul serviciu cloud eINVOICE satisface în întregime cererea pentru automatizarea și reducerea costurilor proceselor de business, datorită beneficiilor și economiilor asigurate de utilizarea pe scară largă a tehnologiilor de cloud computing. eINVOICE simplifică și automatizează emiterea și arhivarea facturilor, precum și livrarea/transmiterea acestora integral în format electronic, înlocuind procesul similar desfășurat pe suport hârtie.
Serviciul asigură reducerea costurilor de facturare ale companiilor cu până la 70% și garantează maximum de securitate, vizibilitate și control în timp real pentru toate facturile clientului, în orice etapă a procesului. Mai mult, toate facturile trimise sunt arhivate în mod automat în Cloud, fiind disponibile oricând, la orice oră și de pe orice dispozitiv.
eINVOICE este o platformă ce poate fi încorporată ca aplicație în orice soluție de business, toate soluțiile Soft1 beneficiind de integrare nativă cu aceasta.
Soluția eINVOICE are ca scop simplificarea și eficientizarea procesului logistic de facturare în toate companiile, indiferent de mărimea lor. Acest lucru face parte din strategia noastră de a îmbunătăți experiența clienților, pe care dorim să îi abordăm în calitate de furnizor de servicii integrate. Tehnologia Cloud încorporată îi asigură soluției versatilitate, disponibilitate și eficiență economică”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager SoftOne România.
eINVOICE este o soluție flexibilă și inovatoare, care garantează un nivel maxim de securitate a datelor, asigurând automatizarea integrală a transmiterii facturilor în cel mai scurt timp. Certificată de standardele internaționale ISO/IEC 20000-1:2011, pentru aplicarea unui sistem de management al serviciilor IT, și EN ISO 27001:2005, pentru aplicarea unui sistem de management al securitatii informatiilor, eINVOICE garantează fiabilitate și securitate maximă a datelor în Cloud.
SoftOne Technologies, Microsoft Gold Certified Partner și unul dintre cei mai importanți furnizori din regiune de soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI), a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Compania are peste 14.000 de clienți în portofoliu, care activează în diverse piețe din sud-estul Europei, Rusia și Orientul Mijlociu, și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies și filialele sale au la nivel internațional peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociați și peste 1.200 de instalări în Cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite