Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Operatori mobili la zi

26 Mai 2006



Beneficii Orange Business Plus


Orange a lansat pachetul de beneficii Business Plus, unic pe piata romaneasca, dedicat in exclusivitate clientilor Orange companii mici si mijlocii. Conceput pentru a sustine cresterea eficientei in afaceri, Business Plus ofera gratuit abonatilor business o multitudine de avantaje: 25% reducere pentru toate apelurile catre 5 numere din orice retea nationala, 10 secunde timp de raspuns la Serviciul Clienti, internet mobil sau dial-up gratuit, cartela SIM de rezerva. Business Plus este disponibil gratuit tuturor clientilor business care incepand cu 16 mai opteaza pentru abonamentele Business Flexibil si Business Flexibil Grup, dedicate in exclusivitate companiilor. Prin serviciul Mobile Internet Always-on, clientii dispun in fiecare luna de 2 MB trafic gratuit, iar traficul aditional se taxeaza cu 1,2 USD/MB. Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania declara: ”Sectorul companiilor mici si mijlocii este in plina dezvoltare acum in Romania, aceste companii avand nevoie de solutii personalizate pentru a fi si mai competitive. Pentru a raspunde exigentelor clientilor business si a le oferi beneficii concrete am conceput o serie de pachete speciale pentru companiile mici si mijlocii ce ofera flexibilitate totala, un bun control al costurilor si o multitudine de beneficii prin programul Business Plus. Practic clientii platesc la fel, dar primesc in plus un set de beneficii care ii vor ajuta sa-si gestioneze eficient bugetul de comunicare si astfel sa creasca valoarea afacerilor lor.”


Cu Vodafone in Europa


Din luna mai, clientii Vodafone beneficiaza de o noua optiune pentru apelurile internationale catre tarile europene. Pentru numai 4 USD/luna, “Vodafone Europa” ofera abonatilor tarife de 0.22 USD/ minut (fara TVA), catre 27 de divizii Vodafone si retele partenere din Europa, precum si catre retele de telefonie fixa din 44 de tari europene. “Ne bucuram sa lansam pe piata romaneasca o oferta unica - Vodafone Europa - care aduce clientilor nostri beneficii concrete in ceea ce priveste costurile apelurilor internationale catre Europa. Anticipand aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, dorim sa facem comunicarea cat mai usoara si mai avantajoasa pentru clientii nostri. Acesta este inca un exemplu al beneficiilor reale pe care le putem oferi clientilor nostri, ca parte a grupului Vodafone”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.


Clientii Vodafone Romania care aleg optiunea “Vodafone Europa” pana la 20 iunie 2006 au abonament gratuit in prima luna.Tariful de 0.22 USD/ minut este valabil pentru abonatii Vodafone Romania indiferent de ora la care este efectuat apelul, de durata sau frecventa apelurilor. Tariful standard pentru apeluri internationale catre tari europene este 0.65 USD/minut. (fara TVA). Asteptam si optiuni avantajoase pentru roaming.


Vodafone la CERF


Cu ocazia CERF 2006, Vodafone Romania a lansat o serie noua de servicii: 3G broadband si Vodafone Live. HSDPA – 3G broadband este o solutie de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop, urmatorul nivel al tehnologiei 3G, care permite atingerea unei viteze de pana la 1.4 MBps. Conform declaratiiilor oficiale dezvoltarile ulterioare vor duce la viteze de pana la 3.6 MBps. La stand a fost testata, de asemenea, si solutia BlackBerry, atat pe terminalul BlackBerry 7290, cat si, pentru prima data in Romania, pe smartphones ca Nokia 9300i si Nokia E61. Vodafone Live! introduce servicii unice de muzica, cum sunt Radio DJ sau Full Track Music Download, care ofera mai mult de 500.000 de melodii, continut international - Ferrari, Ice Age, Mobile TV - canale TV locale si internationale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite