Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Transporturi >> Stiri si comunicate

Luxoft, singura companie de servicii IT premiata pentru inovatie in domeniul interfetelor om-masina din industria auto

22 Iulie 2015



Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, a primit premiul pentru „Cea mai inovatoare interfață om-mașină” în cadrul congresului „Concepte și Sisteme HMI 2015”. Luxoft a fost singura companie de servicii IT nominalizată pentru acest premiu și a ocupat locul 2, după Continental și surclasând compania Ford.

Congresul a reunit peste 180 de reprezentanți din domeniul Producției de Echipamente Originale, furnizori din industria auto, ingineri, și companii de dezvoltare software din întreaga lume.
Luxoft a fost premiat pentru noua tehnologie „Body Comfort Climate”, ultima inovație a companiei în domeniul Interfețelor Om-Mașină (HMI). Această funcționalitate îmbunătățește interacțiunea utilizatorului cu sistemul de control al climei vehiculului, oferind o experiență de utilizare superioară în interiorul acestuia. Totodată, noua caracteristică permite dezvoltarea de sisteme de climatizare eficiente energetic, prin utilizarea unui control climatic mai restrâns, care vizează anumite părți ale corpului pasagerului.
Funcția Body Comfort Climatea fost creată pentru a oferi o experiență personalizată în interiorul vehiculelor, permițând stocarea și actualizarea setărilor de climatizare pe baza unui profil predefinit de către utilizator. Pasagerii de pe locurile din spate ale unui autovehicul au opțiunea de a ajusta setările climatice de la distanță prin intermediul unei aplicații dedicate, care funcționează pe baza unui dispozitiv conectat.
Body Comfort Climate răspunde nevoii de a avea o abordare personalizată și orientată către consumator, atunci când acesta interacționează cu sistemul HMI al mașinii. Principalul avantaj al acestei caracteristici, în comparație cu un sistem tipic de control al climei, este că utilizatorul poate beneficia de confortul termic dorit fără a fi nevoie să seteze fiecare parametru separat (temperatură, circulația aerului, direcție).
Acest premiu este o dovadă a experienței Luxoft în domeniul dezvoltării de interfețe om-mașină și poziționează Luxoft ca un furnizor recunoscut și respectat în industria auto, inovator în domeniul HMI. 2015 a fost deja un an cu multe realizări pentru divizia Auto, Luxoft primind, printre altele, și titlul de „Cel mai bun integrator de sisteme pentru automobile conectate”. Acum, pentru al doilea an consecutiv, Luxoft este recunoscut pentru realizările în domeniul dezvoltării de soluții pentru interfețele om-mașină. Suntem foarte încântați de numărul mare de distincții, alături de clienții noștri actuali, cei mai importanți producători de echipamente originale și furnizori de componente auto Tier 1 și Tier 2”, a declarat Vasiliy Suvorov, Vice Președinte al Luxoft, divizia Technology Strategy.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite