Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Tendinte >> Stiri si comunicate

Vodafone Romania furnizeaza servicii Cloud de supraveghere video (VSaaS)

22 Iulie 2015Vodafone Romania furnizeaza clientilor persoane juridice servicii complete de supraveghere video (VSaaS), ce acopera toate nevoile de monitorizare, printr-o platforma centralizata, care functioneaza prin modelul cloud privat.
Ne dorim sa preluam presiunea resimtita de clienti in privinta costurilor supravegherii si, de acum, le oferim un serviciu complet – de la conectivitate, pana la echipamentele fizice, instalarea acestora, gazduirea si stocarea informatiilor. Astfel, oferim o solutie de supraveghere video la cheie, centralizata, prin modelul cloud privat, pentru numeroase tipuri de companii, de la cele active in retail, pana la domeniul bancar si manufactura”, a declarat Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.
Noile solutii de supraveghere video genereaza un avantaj competitiv pentru clienti, prin imbinarea calitatii retelei Vodafone Romania, certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date intre operatorii de telefonie mobile din Romania, cu un software de management video (VMS) recunoscut la nivel mondial. Solutiile de supraveghere sunt complet integrabile la nivel centralizat, spre exemplu, cu modulele de control al accesului, detectie a incendiilor sau identificare a numerelor de inmatriculare, securizand astfel intregul perimetru al punctelor de lucru ale clientilor.
De asemenea, companiile care opteaza pentru solutiile de supraveghere video beneficiaza de serviciile Vodafone Romania, companie certificata pentru capacitatea de recuperare si continuitate a operatiunilor sale, in situatii neprevazute. Vodafone Romania a fost certificata recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Astfel, Vodafone devine una dintre primele companii din Romania si primul operator telecom din tara care primeste aceasta certificare. De asemenea, Vodafone Romania este certificata pentru Management-ul Calitatii cu ISO 9001, tot de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite