Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lanseaza PIXMA MG3650

22 Iulie 2015



Canon lansează o nouă imprimantă multifuncțională din gama de aparate pentru acasă, PIXMA MG3650. Noua multifuncțională, care înlocuiește modelul PIXMA MG3550, este construită pentru a îndeplini cu ușurință o multitudine de sarcini, de la scanare wireless la copiere și imprimare, pentru documente variind de la acte pentru birou la teme pentru acasă, fotografii de famillie și activități amuzante de imprimare, care să mențină interesul copiilor pe perioada vacanțełor.

Creat pentru a se conecta ușor la PC, smartphone-uri și tablete prin aplicațiile și serviciile de cloud populare, modelul PIXMA MG3650 își ajută clienții să-și organizeze munca printr-o experiență de imprimare wireless fără întreruperi. Prin intermediul aplicației Canon PRINT, multifuncționala PIXMA MG3650 vă permite să imprimați direct din Instagram™ și Slideshare™, precum și să încărcați documentele scanate și fotografiile pe Microsoft OneNote™. Modelul suportă și imprimarea directă de pe multiple servicii populare de cloud și socializare, inclusiv Facebook™, Flickr™, Evernote™, Google Drive™, Dropbox™ și OneDrive™ - astfel dispuneți de o modalitate rapidă și simplă de imprimare a celor mai recente fotografii de familie sau documente personale. Utilizatorii pot, de asemenea, să atașeze fișierele scanate la e-mail-uri și să le trimită direct de pe imprimantă, ceea ce o face la fel de ușor de folosit de acasă și de la birou. În plus, utilizatorii de PIXMA MG3650 pot imprima fotografii wireless direct de pe camerele foto compatibile, prin funcționalitatea WLAN PictBridge.
Modelul PIXMA MG3650 oferă posibilitatea de imprimare fără înteruperi de pe multiple dispozitive smart, servicii populare de cloud și nu numai, practic de oriunde. Prin noua aplicație Canon PRINT este rapid și simplu să imprimați de pe dispozitivele conectate, fără să fie nevoie să instalați drivere sau să vă conectați la un PC. Imprimanta este compatibilă și cu aplicațiile Google CloudPrint™ și Apple AirPrint™. În plus, modul access point încorporat le permite utilizatorilor să beneficieze de imprimarea wireless fără a necesita o conexiune la internet.
Grație tehnologiei ChromaLife 100 de la Canon, modelul PIXMA MG3650 produce fotografii de o calitate impresionantă. Creată să dureze, hârtia fotografică de la Canon produce fotografii înalt calitative, care pot fi împărtășite și păstrate timp de mai multe generații.
Pentru familiile ocupate, imprimanta PIXMA MG3650 poate fi și o sursă de distracție, datorită funcției Canon CREATIVE PARK PREMIUM© [disponibilă doar cu cerneluri originale Canon și imprimantă originală Canon PIXMA] , care oferă acces exclusiv la un conținut variat, distractiv dar de calitate profesionistă. Șabloanele gratuite pentru imprimare includ variante pentru albume decorative, calendare, idei distractive pentru creații din hârtie, și multe altele. Adițional, soft-ul Canon My Image Garden© ajută utilizatorii să sorteze imaginile și să imprime fotografii folosind o gamă de șabloane, utilizând tehnologii de asortare a imaginilor precum auto-amplasarea și recunoașterea facială. Aplicația Easy-PhotoPrint© de la Canon le permite utilizatorilor de PC și tablete să devină creativi, prin conceperea unor felicitări și calendare cu ajutorul șabloanelor, care pot fi apoi imprimate pe o imprimantă PIXMA.
Pentru familiile cu buget restrâns, modelul PIXMA MG3650 este compatibil cu cernelurile Canon XL, care permit utilizatorilor să economisească până la 50% din costul de imprimare per pagină.

Funcțiile-cheie ale modelului PIXMA MG3650:

• Conectați-vă și imprimați de pe smartphone sau tabletă, folosind aplicația Canon PRINT Inkjet/ SELPHY
• Suport pentru Apple AirPrint și Google Cloud Print
• Multifuncțională compactă pentru imprimare, copiere și scanare
• Imprimare și scanare prin intermediul PIXMA Cloud Link
• Imprimare a documentelor pe ambele părți
• Economisiți bani și imprimați mai mult, cu cernelurile opționale XL
• Funcția WLAN PictBridge pentru imprimarea fotografiilor direct de pe aparatele foto compatibile
• Imprimarea de fotografii durabile, fără margini



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite