Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Web-desing in regim self-service?

22 Iulie 2015După un an de dezvoltare, echipa din spatele uCoz.ro a lansat uKit, o nouă platformă în limba română pentru crearea de website-uri profesioniste și magazine online optimizate pentru dispozitivele mobile. Platforma este destinată IMM-urilor, freelancerilor sau startup-urilor, oferind posibilitatea utilizatorilor fără cunoștințe tehnice să-și realizeze cu ușurință pagini web de prezentare sau magazine online care se văd excelent de pe telefoanele mobile sau tablete. Produsul este rezultatul a 10 ani de experiență în domeniu a echipei de dezvoltare și folosește ultimele tehnologii web, asigurând o securitate ridicată proiectelor create. Având motto-ul „website-uri mari pentru afaceri mici”, uKit este un produs intuitiv ce pune la dispoziția oricărei persoane cu spirit întreprinzător și o conexiune la Internet o platformă integrată pentru crearea de website-uri responsive din doar câteva click-uri.

„Micro întreprinderile, alături de firmele mici și mijlocii reprezintă peste 95% din companiile de la nivel global. Astăzi, cu o competiție din ce în ce mai mare, o prezență online a devenit vitală. De exemplu, în Statele Unite, aproximativ 50% dintre afaceri nu au un website, în timp ce în România procentul depășește 80%. Noi ne propunem să ajutăm micii întreprinzători autohtoni să atragă mai mulți clienți și să economisească capital printr-o soluție avansată care este atât simplu de utilizat cât și accesibilă ca investiție,” a declarat Evgeny Kurt, CEO-ul uKit.

Design-urile disponibile sunt protejate automat împotriva modificărilor accidentale și conțin texte exemplificative in funcție de profilul afacerii, oferind inspirație utilizatorului în procesul de dezvoltare al site-ului.Pe lângă mici business-uri, platforma mai poate fi utilizată și de artiștii hand-made, formații de muzică dar și fundații sau școli. Utilizatorii pot vinde cu ușurinta produse online, integra diverse widget-uri pentru a comunica mai ușor cu potențialii clienți sau promova website-urile pe Internet prin opțiunile avansate.

Mai mult, echipa lucrează la un instrument ce are la bază inteligența artificială și care va oferi posibilitatea proprietarilor de website-uri mai vechi de a le transforma automat în site-uri optimizate pentru dispozitivele mobile ce sunt facil de promovat, sau chiar de a-și converti paginile de pe Facebook în website-uri de sine stătătoare. Viziunea uKit este aceea de a oferi atât o platformă unică pentru crearea de website-uri atractive dar și un instrument complet de promovare prin email și publicitate online, care să crească semnificativ șansele de succes ale unei afaceri în mediul online.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite