Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Stefanini, nominalizata în top 100 companii de outsourcing din lume

23 Iulie 2015



Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, prezent de peste 10 ani și pe piața din România, a fost inclus în topul celor mai buni 100 furnizori de servicii de externalizare și consultanță la nivel global, realizat de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing – International Association of Outsourcing Professionals (IAOP).
În plus față de includerea în topul IAOP „Global Outsourcing 100”, Stefanini s-a numărat printre companiile desemnate lider în industrie. De asemenea, Stefanini a primit cea mai înaltă distincție pentru creștere și dezvoltare, fiind una dintre cele doar 21 de companii care au obținut punctaj maxim în această categorie. Mai mult, compania braziliană a primit o distincție și pentru activitățile de CSR desfășurate la nivel global.
Bazându-se pe o metodologie riguroasă de notare, Global Outsourcing 100® este un program anual desfășurat de Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing (IAOP). Potrivit IAOP, furnizorii de servicii de outsourcing nominalizați în clasamentul realizat anul acesta sunt companii din întreaga lume care oferă o gamă completă de astfel de servicii. Toate companiile incluse în acest top au demonstrat excelență la nivel global, precizează IAOP.
„Există sute de consultanți și furnizori de servicii calificați, însă clienții trebuie să înțeleagă ce anume face un astfel de furnizor să fie excepțional. Noile clasamente Global Outsourcing 100 și World’s Best Advisors fac exact acest lucru și suntem mândri că le putem oferi recunoaștere acestor compani
i”, a declarat Deborah Hamill, CEO al Asociației Internaționale a Profesioniștilor în Outsourcing.
Jurizarea include o evalaure realizată de un juriu independent, format din clienți ai membrilor IAOP, cu experiență în selectarea de furnizori de servicii de outsourcing și consultanți pentru companiile în care lucrează. O noutate în jurizarea din acest an a fost faptul că s-a pus mai mult accent pe activitățile de CSR – o zonă despre care clienții spun că devine tot mai importantă atunci când vine vorba despre alegerea furnizorului de servicii de outsourcing, potrivit IAOP.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite