Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Stefanini vrea 1.300 de angajați în România până la sfârșitul anului

29 Iulie 2015



Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, prezent de peste 10 ani și pe piața din România, a recrutat 348 de persoane pentru birourile din București și Sibiu în primul semestru, compania intenționând să ajungă la 1.300 de angajați în țara noastră până la sfârșitul anului. Numărul angajaților Stefanini în România a crescut în primul semestru cu 26% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând în prezent la 1.150. Până la sfârșitul anului, compania urmează să angajeze încă 150 de persoane și să ajungă astfel la 1.300 de angajați în țara noastră.
Din cei 348 de noi angajați pe care Stefanini i-a recrutat în primele șase luni ale anului, 299 lucrează în biroul din București al companiei, iar 49 în biroul din Sibiu. Pozițiile deschise în cadrul Stefanini în prima jumătate a anului au fost de programatori (.Net, Java, Mobile, PHP, FrontEnd), testeri, business analysts, specialist infrastructură (Networking, Wintel, Unix, Storage, Security, Monitoring), recrutori, HR assistant, recepționist, agenți helpdesk pe diverse limbi străine (engleză, franceză, italiană, spaniolă, rusă, germană, maghiară, greacă), IT manager, project manager, business development manager. Pentru posturile enumerate mai sus au fost susținute aproximativ 5.000 de interviuri în primul semestru, ceea ce înseamnă, în medie, mai mult de 40 de interviuri pe zi, rata de angajare fiind de circa 7%.

Am căutat la noii angajați, pe lângă abilitățile tehnice demonstrate la testele de la interviu, și trăsături precum disciplina și flexibilitatea în modul de lucru. În continuare vom face recrutări în România și vom extinde echipa locală, în condițiile în care tocmai am semnat un nou contract cu un client global din domeniul FMCG”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager Stefanini România.
Pentru următoarea perioadă, Stefanini caută candidați atât pe zona de development – programatori seniori pentru .NET, JAVA și pe tehnologii precum PhP, IOS, Android, cât și pe zona de infrastructură – poziții de seniori și agenți vorbitori de engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, dar și cunoscători de bulgară și croată.
Toate pozițiile deschise sunt centralizate pe site-ul Stefanini. Astfel, candidații pot aplica direct online, printr-un procedeu foarte simplu: selectează țara și domeniul de specialitate (spre exemplu, dezvoltator software, specialist infrastructură etc.), iar site-ul generează imediat toate pozițiile deschise din acel domeniu la momentul respectiv, fiind nevoie doar de un simplu click pentru ca CV-ul să fie preluat”, subliniază Daniela Vercellino.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite