Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

CyberGhost VPN oferă 100.000 de euro prin programul „Privacy Accelerator“

09 August 2015



CyberGhost VPN anunţă lansarea programului Privacy Accelerator – primul accelerator de business care sprijină idei și produse ce vin în întâmpinarea nevoilor de securitate a datelor și a libertății online.

Programul „Privacy Accelerator” ofera sprijin financiar de până la 100.000 de euro companiilor aflate în faza inițială de dezvoltare. Programul asigura îndrumare și sprijin în dezvoltarea de produse, elaborarea strategiilor de lansare pe piață și atragerea de clienți noi.

„Considerăm confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului. Credem că putem proteja oamenii de amenințările online creând infrastructuri software ușor de folosit. Contribuim activ la industria de securitate online ce și-a propus crearea de tehnologii inovatoare de criptare orientate spre utilizatori”, a menționat Robert Knapp, CEO și co-fondator al CyberGhost VPN.

Prin programul Privacy Accelerator se oferă o investiție totală de 100.000 de euro. Start-up-urile selectate pot primi până la 25.000 de euro – în funcție de numărul fondatorilor și de nevoile companiilor. Pentru echipele din afara Uniunii Europene care doresc să se stabilească la București, CyberGhost oferă cazare și spațiu de lucru în centrul Bucureștiului, dotate cu toata infrastructura necesară.

Echipele și companiile interesate pot aplica până la 1 septembrie 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite