Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Elian Solutions incheie un parteneriat cu SoftOne

09 August 2015Elian Solutions anunță încheierea unui parteneriat strategic cu SoftOne, unul dintre cei mai dinamici furnizori de soluții și servicii ERP și Cloud din Europa de Sud-Est.

Parteneriatul vizează extinderea și diversificarea portofoliului cu Soft1 ERP, soluție premiată și recunoscută la nivel internațional, optimizată în totalitate pentru operarea în Cloud. Prin transferul de cunoștințe dintre cele două companii, SoftOne va furniza soluția și suportul tehnic necesar, iar Elian Solutions va implementa și personaliza Soft1 ERP, conform nevoilor clienților.

Soft1 este singura soluție omogenă disponibilă pe platforma Microsoft Windows Azure care funcționează în Cloud în parametri identici unei instalări on-premise. Soft1 cuprinde toate modulele necesare gestionării unui business, de la management financiar și comercial, CRM, vânzări și supply chain management, până la partea de service, managementul proiectelor și business intelligence.

Cu un grad ridicat de configurare și de personalizare, Soft1 ERP este disponibil atât pentru instalări on-premise/pe server, cât și în Cloud. Soluția oferă un modul complet pentru CRM gestionarea relațiilor cu clienții) iar printre tehnologiile integrate se numără sistemul de business intelligence QlikView și liderul din domeniul generării de rapoarte, Crystal Reports.

Elian estimează că va efectua primele implementări Soft1 în toamnă, imediat după perioada de transfer de cunoștințe și adaptare la noua soluție din portofoliu. În termen de circa 2 ani, Elian estimează vânzări în pondere de 25% din cifra de afaceri pe segmentul Cloud ERP.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite