Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

DB Global Technology a atins pragul de 300 de angajati

09 August 2015



Deutsche Bank a anunțat ca DB Global Technology S.R.L., centrul său de tehnologie din București, a depășit pragul de 300 de angajați, obiectiv îndeplinit mai devreme de termenul propus inițial. Astfel, peste 100 de specialiști IT&C, din diferite sectoare IT, s-au alăturat companiei numai în ultimele patru luni.

Centrul de tehnologie este operațional din ianuarie 2014 și va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până în 2016. Acesta dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale băncii și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire.

Cu o echipă care depășește în prezent 300 de specialiști IT&C, DB Global Technology își extinde sediul cu peste 700 metri pătrați de spații de lucru și creative. Extinderea vizează etajul 1 al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. În prezent, DB Global Technology activează pe o suprafață de peste 6.000 metri pătrați, distribuită pe două etaje, care urmează să fie extinsă din nou.

Lucrările de extindere au demarat în luna iulie și presupun realizarea a 70 de puncte de lucru, două zone de întâlniri pentru echipe, două săli pentru video conferințe, un centru de socializare și o zonă creativă mobilată cu canapele.

DB Global Technology își propune să își extindă echipa cu încă 200 de specialiști până în 2016, cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Marian V. Popa, Manager al DB Global Technology: „Prima jumătate a anului 2015 a fost foarte bună pentru centrul nostru de tehnologie. Ne-am depășit obiectivele de angajare și echipa noastră numără în prezent peste 300 de colegi. Am înregistrat o dezvoltare exponențială, având în vedere că suntem o companie înființată cu doar un an în urmă. Suntem, de asemenea, mândri de rezultatele operaționale pozitive realizate în cadrul grupului, iar specialiștii români apreciază oportunitățile de dezvoltare ce țin de tehnologiile utilizate de Deutsche Bank la nivel global, fiind solicitați pentru mai multe proiecte internaționale. Ne menținem angajamentul de a reprezenta un punct de referință pentru profesioniștii talentați care doresc o carieră excepțională în domeniul IT&C, atât la nivel local, cât și internațional.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite