Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

700 de elevi au beneficiat de cursuri gratuite de educatie financiara

09 August 2015



Pe parcursul anului școlar 2014-2015, 700 de tineri din 20 licee, din București și din țară, au participat la cursurile gratuite de educaţie financiară susținute de trainerii Fundației „Dreptul la Educație”, un proiect strategic al OTP Bank România.

Fundaţia „Dreptul la Educație”, prin brandul educaţional OK Center, urmărește dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice şi manageriale în rândul liceenilor. În cadrul sesiunilor de training sunt prezentate concepte economice și financiare de bază, într-un limbaj adaptat vârstei tinerilor. Metodele pedagogice utilizate se bazează pe interacțiune și reunesc concepte din psihologie, comunicare și marketing.

La finalul celor 50 de sesiuni de training, organizate în 11 orașe din 8 județe, organizatorii au alcătuit un top al așteptărilor tinerilor în ceea ce privește cursurile: să învețe ceva nou în domeniul financiar, distrându-se; să își gestioneze banii de buzunar; să își exprime liber părerile și să comunice deschis; să construiască un dialog cu trainerul; să lucreze în echipă. Adolescenții au evaluat sesiunea de training ca o experiență care vine în sprijinul dezvoltării lor personale și profesionale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite