Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania anunta lansarea parteneriatului cu Milestone Systems

09 August 2015ELKOTech Romania anunta semnarea parteneriatului de distributie cu Milestone Systems. Compania Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, fiind fondata in 1998.
„Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneza specializata in dezvoltarea de solutii software de video management. ELKOTech isi completeaza astfel portofoliul solutiilor de top in domeniul securitatii si al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurand atat partea hardware specifica, prin camerele video si solutii de stocare, cat si platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicatii inovatoare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.

Solutiile ELKOTech din domeniul securitatii sunt orientate catre integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri cu valoare adaugata, carora se adreseaza in mod firesc tehnologia Milestone, recunoscuta la nivel mondial ca fiind usor de gestionat si fiabila. Portofoliul actual al ELKOTech ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme.
Portofoliul de solutii Milestone Systems care este disponibil prin ELKOTech Romania include urmatoarele echipamente si aplicatii: Milestone XProtect video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact, XProtect Access Control Module.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite