Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Falcon anunta Navon N675 Plus

09 August 2015



Navon dispune de hărțile complete pentru 45 de ţări europene și de diverse module de căutare a adreselor în funcție de coordonatele geografice sau punctele de interes (benzinării, restaurante etc.) din zona respectivă. De asemenea, softul afișează rutele optime în funcție de zi sau oră, redă realist intersecțiile și identifică imediat cele mai importante servicii de asistență (benzinării, parcări) din apropiere.
Sistemul de navigaţie rulează aceste hărţi pe un display cu design modern ultra slim de 5”. În acelaşi timp, pe ecranul color poți vizualiza fotografii, clipuri video, poţi asculta muzică sau citi documente text, totul într-un mod foarte simplu și accesibil.
Navon N675 Plus este echipat cu o serie de aplicații care îmbunătăţesc experiența de drum. Astfel, utilizatorii pot afla informații despre regulile de circulaţie din țara vizitată, detalii despre trafic în funcție de intervalul orar sau care este consumul de benzină pe segmentul de drum circulat, pot converti cu ușurință unități de măsură pentru greutate, viteză, arie, volum etc.
Navon N675 Plus este dotat cu un modul Bluetooth care îl transformă în car-kit permiţând preluarea apelurilor handsfree de pe telefon.



Tags: GPS, Falcon, Navon

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite