Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Toshiba anunta disponibilitatea Windows 10 si calendarul de upgrade

09 August 2015



Toshiba Europe a anuntat gama de dispozitive cu Windows ce vor putea fi upgradate la Windows 10. In plus, multe dintre dispozitivele Toshiba existente din 2013 si 2014 vor putea fi upgradate la Windows 10. Upgrade-ul la Windows 10 este oferit de Microsoft gratuit pentru un an.

Disponibila din 29 iulie 2015, intreaga gama 2015 de dispozitive cu Windows va fi eligibila pentru upgrade-ul gratuit, inclusiv seriile Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 si Satellite Click Mini lansate mai devreme in acest an. Construite pentru a scoate in evidenta caracteristicile cheie ale Windows 10, multe dintre noile modele includ hardware si componente ce asigura o performanta fluida si microfon dual pentru cea mai buna experienta Cortana – optimizat pentru captura clara a vocii si cu un buton pe tastatura pentru accesarea asistentului digital Microsoft. Cortana invata comportamentul utilizatorului si il ajuta in a se organiza, fie ca e vorba de informatii legate de trafic, de optimizarea intuitiva a cautarilor web sau de alerte legate de evenimente din calendar.

Clientii ce detin un model Toshiba din gama lansata in anul 2014 vor putea si ei beneficia de experienta Windows 10 incepand cu data de lansare oficiala, multe dintre modele fiind gata de upgrade imediat. Toshiba sustine, de asemenea, si upgrade-ul la Windows 10 pentru modelele lansate in 2013 prin realizarea de drivere updatate si alte solutii software ce vor fi disponibile in sase luni de la data de lansare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite