Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

PayU isi schimba imaginea

09 August 2015



Focalizata pe servicii de plati dedicate eCommerce si lider pe piata europeana, PayU anunta o noua identitate vizuala cu ajutorul careia compania isi doreste sa aduca un aer proaspat in comunicarea atat cu magazinele online, cat si cu consumatorii individuali.

In dezvoltarea viitoare a platformei si serviciilor de plata online dedicate atat magazinelor online, cat si cumparatorilor, PayU avea nevoie de o imagine proaspata, dinamica si moderna. Drept urmare, in urma cu cateva luni, compania a initiat un amplu proces de rebranding. India a fost prima tara ce a trecut la noua identitate vizuala, urmata de tarile din America Latina si Africa. Acum, in ultima etapa a procesului de rebranding, noua imagine este adoptata de tarile din Europa Centrala si de Est.

Crearea unui brand global unitar este o provocare uriasa pentru orice companie. Cu toate acestea, PayU considera ca acesta este un moment oportun pentru a-si intari pozitia de lider pe multe piete.

Noul logo PayU transmite energie si o deschidere mai mare fata de cumparatori, subliniata prin efectul de imagine din litera U. Cum PayU este o organizatie care sprijina activ alte companii in dezvoltarea activitatilor lor online, noul logo contine un element care exprima miscarea si aproprierea business-urilor. In mod simbolic, acest element face referire si la piata eCommerce, foarte atractiva pentru multe companii, dar totodata extrem de competitiva si alerta.

„Noul logo PayU reflecta milioanele de tranzactii, dar si procesele in continua schimbare pe care le implica un transfer securizat de bani online, de la cumparatori la vanzatori. Logo-ul portretizeaza energia si ritmul alert al operatiunilor pe care le derulam in fiecare secunda”, spune Marius Costin, CEO interimar al PayU Romania.

Identitatea vizuala a PayU reflecta si o noua directie operationala a companiei, axata spre clientul tanar pentru care tehnologia moderna face parte din viata de zi cu zi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite