Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Softelligence va ajunge la 100 de angajati pana la sfarsitul anului

09 August 2015



Softelligence, companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software de business, cauta in urmatoarele luni ocuparea a minimum 25 de noi pozitii, estimandu-se pana la finalul anului un numar de peste 100 de angajati. In primele luni din 2015, Softelligence a inregistrat o crestere accelerata, echipa dublandu-se fata de perioada similara din 2014.

Cele mai multe pozitii vizeaza competete tehnice precum Java, .NET, JavaScript/angular.js, marindu-se si echipele de consultanti tehnici si ingineri Quality Assurance. Exista oportunitati de angajare si in departamentele de vanzari, resurse umane si marketing. Mai mult decat atat, alaturi de angajatii cu experienta, compania cauta si tineri pasionati de dezvoltare software, la inceput de cariera, pentru programe de internship si practica platite.

„Peste 90% dintre angajatii nostri din ultimii ani sunt in continuare alaturi de noi, un rezultat mult peste media pietei. Intr-un domeniu IT extrem de competitiv, in care exista o disproportie clara intre cerere si oferta, dorim sa atragem alaturi de noi profesionisti ce pot imbina competentele tehnice si cunostintele de business, dand dovada de agilitate si performanta in activitatea de zi cu zi”, mentioneaza Mihaela Dinu, Director Resurse Umane Softelligence.

In primul semestru din 2015, Softelligence a inregistrat o crestere de 60% fata de perioada similara din 2014, estimandu-se pentru anul in curs o cifra de afaceri de peste 2 milioane euro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite