Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung anunta productia de masa pentru primul senzor foto de 16MP

09 August 2015Samsung Electronics a anunțat lansarea primului senzor de imagine CMOS de 16 MP bazat pe pixeli de 1.0μm (10-6metri), ce va fi utilizat în dispozitivele mobile cu tehnologii avansate.

Noul senzor de imagine, Samsung S5K3P3, folosește tehnologia proprietară ISOCELL pentru a susține performanţa superioară a pixelilor de 1.0μm. Această inovație tehnologică va permite reducerea dimensiunii și a grosimii modulului pentru senzorul de imagine, devenind astfel o soluție ideală pentru crearea de telefoane cât mai subțiri, așa cum cer utilizatorii.

Construit cu pixeli de 1.0μm, noul senzor de imagine Samsung de 16Mp reduce cu 20% grosimea modulului față de cea a modulelor curente bazate pe pixeli de1.12μm. Astfel, senzorul S5K3P3 permite o grosime a modulului mai mică de 5mm care oferă designerilor posibilitatea să dezvolte un dispozitiv mobil cu o protuberanță minimă a camerei foto, fără a compromite rezoluția acesteia.

În plus, S5K3P3 beneficiază de tehnologia Samsung ISOCELL pentru a oferi o calitate a imaginii egală cu cea oferită de senzorii cu pixeli de 1.12μm. Utilizarea tehnologiei ISOCELL îmbunătăţeşte performanţele în ceea ce priveşte zgomotul de imagine prin adăugarea de bariere fizice între fiecare pixel. Astfel, crește considerabil sensibilitatea și este oferit un control eficient al colectării fotonilor, ceea ce înseamnă o fidelitate ridicată a culorilor, chiar și în condiții de luminozitate redusă.

Îmbinând tehnologia ISOCELL cu cea mai redusă dimensiune a pixelilor, de 1.0μm, noul senzor de imagine S5K3P3 va oferi producătorilor noi opțiuni de design pentru produsele de generație următoare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite