Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Ericsson deschide un laborator de cloud in Germania

09 August 2015



Ericsson a deschis un nou laborator de cloud în Aachen, Germania, care va sprijini operatorii și clienții industriei din Europa să inoveze în toate etapele procesului de dezvoltare în cloud și virtualizare. Laboratorul vă găzdui, în premieră, demonstrații de tehnologii de ultimă generație și va oferi soluții de testare, verificare și preambalare, inclusiv implementări de noi servicii.

În procesul de transformare către o economie digitală, soluțiile cloud vor juca un rol important. Multe întreprinderi mari se confruntă în continuare cu provocări, mai ales că încep să folosească din ce în ce mai mult tehnologia cloud. Aceste provocări includ migrația în cloud, modul de administrare al serviciilor în cloud, securitatea și integritatea datelor.

Laboratorul de cloud oferă clienților Ericsson oportunitatea de a aborda aceste probleme, prin demonstrații în direct de noi tehnologii, implementarea și testarea tehnologiilor cheie, inclusiv celor legate de cloud și virtualizare. Laboratorul va fi construit cu tehnologie Ericsson și va beneficia de întreaga experiență în domeniu a companiei. Aceasta va include și produse cum ar fi Ericsson HDS 8000, Ericsson Secure Cloud Storage, Cloud Director, și soluțiile companiei pentru IaaS (Infrastructure as a Service) și PaaS (Platform as a Service), adresându-se atât mediilor IT cat și celor telecom cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite