Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

MasterCard extinde parteneriatul cu Samsung

09 August 2015



MasterCard și Samsung Electronics au anunțat extinderea parteneriatului lor global prin utilizarea platformei MasterCard Digital Enablement Service (MDES), pentru a implementa serviciul Samsung Pay în Europa. Samsung Pay este un serviciu de plăți mobile care le oferă consumatorilor posibilitatea de a folosi dispozitivele mobile de ultimă generație pentru cumpărături în magazine la terminale contactless şi cu bandă magnetică, utilizând tehnologiile NFC și MST.

Emitenții europeni de carduri vor putea să se conecteze la platforma MDES și să activeze serviciul Samsung Pay în Europa, după lansare, iar posesorii de carduri emise de instituțiile partenere își vor putea înrola cardurile de credit, debit, preplătite și business, în serviciul Samsung Pay și își vor putea folosi dispozitivele mobile pentru cumpărături. Recent anul acesta, MasterCard a anunțat că va furniza Samsung Pay serviciul de tokenizare pentru plăți securizate și rapide, asigurȃnd o conectare rapidă cu băncile partenere din Statele Unite ale Americii.

Lansarea Samsung Pay în Statele Unite și Coreea de Sud este programată pentru finalul acestei veri, iar Samsung lucrează momentan cu bănci și parteneri, pentru a aduce serviciul de plăți în Europa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite