Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Samsung Tech Summer Camp si-a desemnat castigatorii

09 August 2015



Samsung Tech Summer Camp și-a desemnat câștigătorii în urma hackathon-ului de idei de aplicații pentru smartphone, smart TV și convergență.
Aplicația Kineto Tours a impresionat cel mai tare juriul și a fost prima clasată. Aceasta îi oferă utilizatorului de Smart TV posibilitatea de a naviga prin tururi virtuale outdoor și indoor, cu ajutorul mișcărilor și gesturilor. Pe lângă experiența virtuală inedită pe care o creează, aplicația poate fi utilizată inclusiv ca tool de fitness și recuperare.
Echipa câștigătoare, formată din Bogdan Pop, Rareș Codrin Lache și Cătălina Malinchi, s-a bucurat de sprijinul prof. Eduard Popovici, cel care desfășoară cursurile de Dezvoltare de Aplicații Mobile Samsung Tech Institute în Universitatea Politehnică București.

A doua poziție a fost revendicată de DeviceAdvice, o aplicație de smartphone care centralizează informații și recenzii despre cele mai noi produse din domeniul tehnologiei. În același timp, un sistem de evaluare și recompense contribuie la creșterea unui comunități competente, pe care să te poți baza atunci când iei o decizie de cumpărare. Echipa clasată pe locul doi este formată din: Ștefan Zărnoveanu, Ioana Bacea, Marius Roșu și Eduard Lache.

Ideea care a urcat pe locul 3 s-a demarcat prin originalitate. SEEIT este o aplicație pentru Smart TV, cu ajutorul căreia redimensionezi imaginea în zona de vizibilitate, pentru a putea urmări integral conținutul video chiar și atunci când între tine și TV se interpun persoane sau obiecte. Echipa care a gândit aplicația este compusă din: Szabi Ignacz, Dragoș Grama, Cristian Sfetcu și Patricia Chiril.

Hackathon-ul care a încheiat Samsung Tech Summer Camp, un program realizat în premieră anul acesta, a strâns 45 de participanți. Studenții cursului de Dezvoltare de Aplicații Mobile Samsung Tech Institute din Cluj și București, profesorii lor și Samsung Mobilers – reprezentanți ai comunității ambasadorilor de brand Samsung pasionați de tehnologia mobilă sau de fotografie - au petrecut 4 zile împreună în tabăra din Snagov.

Au participat în egală măsură la prezentări de tehnologie și training-uri de soft skills, care le-au oferit unelte necesare pentru a deveni antreprenori și lideri de succes (business planning, comunicare presuasivă, team leadership etc.) și s-au inspirat din poveștile de succes ale invitaților.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite