Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech si ATEN anunta lansarea primului matrix switch 4K dedicat video wall-urilor

09 August 2015



ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta lansarea de catre ATEN a primului Seamless SwitchTM matrix 4K. Dedicat in principal video wall-urilor, modelul suporta rezolutiile 3840x2160/ 4096x2160 pixeli (4K@60Hz, HDMI 2.0 si HDCP 2.2) si poate procesa si transmite continut audio/video de la surse multiple in timp real, fara intrerupere.
Prin intermediul celor patru porturi HDMI, VM6404H se poate conecta simultan la patru surse de continut si poate transmite informatia catre patru ecrane diferite. Fiind un matrix switch, fiecare intrare video poate fi conectata catre orice iesire, oferind utilizatorilor o flexibilitate sporita si un control total al sistemului de multi-display.

Informatii generale cu privire la conexiunile realizate sunt afisate pe un ecran LCD, iar configurarea se realizeaza prin intermediul unei interfete grafice GUI, utilizatorii avand la dispozitie posibilitatea de a crea opt profiluri personalizate, in functie de scenariile de lucru. Switch-ul se integreaza foarte usor in orice retea existenta, putand fi accesat si configurat si de la distanta.
ATEN VM6404H este in acest moment singurul produs din lume de acest tip care permite schimbarea sursei si afisarea noului continut pe video wall aproape instantaneu (sub o secunda). Arhitectura FPGA matriciala ofera produsului capabilitatea de a procesa rezolutii 4K si de a transmite date video fara intreruperi. De asemenea, modelul asigura un control in timp real al datelor si calitatii semnalului transmis.

Mai mult, datorita unei functii integrate de scalare, ATEN VM6404H poate unifica continut din mai multe surse video diferite, astfel incat sa le poata transmite catre video wall-uri la cea mai inalta rezolutie.
Segmentul de piata al sistemele A/V complexe a crescut semnificativ in ultimii ani, produse precum ecrane de digital signage sau video wall-uri fiind tot mai folosite in locatii precum aeroporturi, campusuri universitare, spitale, institutii guvernamentale si magazine retail. Cel mai nou switch matrix de la ATEN vine sa imbunatateasca modul de functionare si de gestionare a acestor tipuri de ecrane, oferind utilizatorilor posibilitatea de a beneficia la maxim de tehnologia 4K si de a schimba sursa de afisare intr-un timp foarte redus. O astfel de caracteristica este utila companiilor care activeaza in verticale de business, precum: show-uri de divertisment, clase de invatare la distanta sau sali de conferinta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite