Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Atacuri de tip phishing in numele CEL.ro

09 August 2015



In ultimele 2 zile au fost identificate mai multe anunturi pe diverse site-uri de anunturi si mica publicitate prin care erau oferite la vanzare in numele CEL.ro produse la jumatate de pret. Victimele sunt conditionate de plata in avans pentru a beneficia de reducerea de pret.
CEL.ro nu foloseste site-uri de anunturi pentru a oferi lichidari de stoc sau promotii.
Cel.ro mentionează că SC Corsar Online SRL comercializeaza produse doar prin intermediul www.CEL.ro.

Infractorii folosesc mesaje e-mail trimise aparent din partea CEL.ro. Mesajele sunt realizate astfel incat sa poata fi considerate informari oficiale si legitime ale magazinului, pentru a induce in eroare potentialele victime.

CEL.ro a intreprins toate demersurile necesare pentru a stopa astfel de practici printre altele fiind sesizat si Serviciul de combatere a criminalităţii informatice. Pentru asigurarea unui climat cat mai sigur in activitatile de comert din Romania, CEL.ro va sprijini demersul autoritatilor in combaterea atat a actiunilor de phishing, cat si a altor tentative de fraudare, mai anunta compania.

Magazinul online CEL.ro, gestionat de SC Corsar Online SRL, este al doilea jucator de retail IT&C si electrocasnice cu vanzari preponderent online de pe piata din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 145 milioane RON in 2014 si cu experienta de peste 11 ani in activitatile de e-commerce.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite