Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Evolio lansează iSmart

09 August 2015Evolio lansează camera Video Sport iSmart, ideală pentru filmări sportive și subacvatice.
Noua cameră este disponibilă într-o versiune de bază, iSmart si iSmart Pro.
iSmart PRO este camera video sport ultracompactă care poate filma Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secundă. Camera poate înregistra și imagini la 60 de frame-uri pe secundă în rezoluție HD 720p.

iSmart PRO dispune de cea mai largă conectivitate în segmentul sau având atât conexiune USB, HDMI, cât și Wi-Fi.

iSmart Pro poate fi conectată la smartphone sau tabletă prin conexiunea Wi-Fi. Astfel, utilizatorul poate urmări în timp real ce filmează camera și poate stabili exact momentul când dorește să filmeze sau să fotografieze. Camera este compatibilă cu orice dispozitiv Android sau iOS.
În versiunea de bază, Camera iSmart filmează HD 720 p și nu dispune de Conexiune Wi-Fi.

Camerele Sport de la Evolio dispun de Display de 1,5 inch și baterie de 900 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Totodată, dispozitivele pot face și fotografii fiind echipate cu senzor optic de 12 MP respectiv 5MP.
Camerele dispun de slot de card MicroSD de până la 32 GB pe care poate să înregistreze până la 320 de minute în rezoluție HD și 240 de minute în rezolutie FullHD.
Camerele video din seria iSmart vin cu un pachet complet de accesorii, acestea putând fi utilizate atât pe bicicletă, motocicletă, masină sau orice vehicol sport, cât și sub apă.
Camera se poate achiziționa din magazinele partenere sau din punctele de vânzare Evolio, începând cu data de 24 August, la un preț recomandat de 299 lei pentru iSmart și 399 lei pentru iSmart PRO.

Primii 100 de clienți care fac precomandă pe site-ul Evolio primesc un discount de 150 de lei.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite