Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Schimbari la Schneider Electric

09 August 2015



Andreea Bovnoczki, Finance Business Partner Schneider Electric România, a fost promovată în funcția de Finance Vice President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est. În locul ei, la conducerea echipei financiare din România, a fost numită Carmen Stanciu, fost Finance Manager în cadrul companiei.

Astfel, Andreea Bovnoczki va coordona activitățile financiare ale grupului Schneider Electric în cadrul unui cluster recent înființat, care reunește țările din Europa de Sud-Est. În noul său rol, Andreea îi va raporta direct lui Philippe Sauer, Country President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, și va continua să își desfășoare activitatea în biroul din București, de unde a contribuit la succesul echipei locale în ultimii șapte ani.
Andreea Bovnoczki lucrează pentru Schneider Electric încă din anul 2005, când s-a alăturat echipei din Franța ca Senior Internal Auditor, fiind numită doi ani mai târziu Finance Business Partner în cadrul Schneider Electric România. Anterior, a fost Senior Auditor la PricewaterhouseCoopers România (2000-2005). Absolventă a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București (2000), Andreea deține statutul de membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) UK (obținut în 2004), al Camerei Auditorilor Financiari din România (2004) și al Certified Internal Auditor (2007).

Carmen Stanciu, noul Finance Business Partner al Schneider Electric România, s-a alăturat organizației în anul 2008, având o experiență anterioară de 7 ani în domeniile financiar și antreprenorial din România. În această perioadă, a deținut diferite funcții în cadrul companiei, precum Senior Accountant, Chief Accountant și Finance Manager.
Din noua poziție, Carmen îi va raporta direct Președintelui Schneider Electric România, Florentina Totth, și va face parte din echipa de management a subsidiarei. Noile sale responsabilitățile includ acordarea de suport financiar diviziilor operaţionale din România şi Republica Moldova, gestionarea procesului managerial de decizie, conducerea exerciţiilor de prognoză şi planificare a afacerii, coordonarea tuturor raportărilor interne şi externe şi a proceselor de măsurare a performanţei, gestionarea expunerii la risc, pentru a determina, în acelaşi timp, o creştere profitabilă a afacerii şi îmbunătăţirea generării fluxului de numerar.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite