Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Zitec a fost desemnat furnizorul local cu cea mai buna metodologie de migrare in platforme de tip cloud-computing

09 August 2015



Zitec, unul dintre principalii producători români de aplicaţii online, a fost desemnat furnizorul local cu cea mai bună metodologie de migrare spre cloud-computing, serviciul asigurat de Zitec fiind câștigător la categoria "Best Cloud Transformation methods" în cadrul competiției organizate de EuroCloud România. Mai mult, compania s-a calificat în continuare la competiția europeană a premiilor EuroCloud 2015, etapă în care cei mai buni furnizori de soluții cloud din toată Europa, lideri în țările lor, vor concura pentru a obține recunoașterea calității serviciilor acestora.

Printre cele mai interesante proiecte în cloud livrate de Zitec pe plan local se numără organizarea evenimentului Black-Friday pentru compania Flanco pe platforma Microsoft Azure, implementarea unui program pilot pentru una dintre companiile de top din domeniul energiei, migrarea sistemelor de gestiunea afacerii pentru Paravion.ro sau realizarea integrală a platformei VideoPublishing.com pe infrastructura Amazon AWS. În ceea ce privește interesul companiilor locale, companiile din retail sunt cele mai mari consumatoare de cloud, la polul opus regăsindu-se companiile din domenii puternic reglementate, precum cel farmaceutic, financiar, utilități, însă și în rândul acestora a început să existe interes pentru migrarea aplicațiilor în cloud.

În continuare, Zitec va participa în etapa europeană a competiției EuroCloud, serviciile de migrare în cloud oferite de Zitec fiind evaluate de către un juriu independent, delegat de către țările EuroCloud. În plus, în perioada 7-8 octombrie, Zitec va participa la Congresul EuroCloud Europa, care va avea loc în Barcelona.
Congresul EuroCloud European de anul acesta așteaptă o participare de 300 de specialiști cloud și este locul unde companiile din domeniu au ocazia de a stabili contacte cu elita cloud-ului european, de a lega parteneriate de lucru și de a se pune la curent cu ultimele dezvoltari din domeiul tehnic și politic al cloud-ului european.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite