Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii inteligente pentru magazine si supermarket-uri

26 Mai 2006



Magister Software este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate destinate sectorului retail din Romania. Solutiile sale se adreseaza unui spectru larg de magazine: magazine generale si specializate, magazine in franciza, magazine alimentare de cartier, supermarketuri, magazine de constructii etc.
Supermarket
Sistemul SmartCash Shop, produs de Magister Software este cel mai bine vandut sistem software comercial pentru magazinele mici si medii. In primele 3 luni ale anului 2006 a fost atinsa o medie de 30 instalari pe luna. Succesul de piata se datoreaza unei abordari pragmatice a situatiilor specifice activitatii din magazinele cu desfacere cu amanuntul.


Obiectivul principal al companiei Magister Software, in ultimii doi ani de activitate, a fost crearea si implementarea unui sistem modern de vanzare si suport tehnic pentru solutiile destinate sectorului retail. Acest obiectiv a fost atins prin crearea si dezvoltarea unor pachete complexe de echipamente, software si servicii, adaptate la necesitatile fiecarui magazin, care permit implementarea de solutii la cheie. Aceste solutii includ toate componentele necesare unui sistem de vanzare modern, in mai multe variante de dotare, impreuna cu servicii complete de training si asistenta postdeschidere, oferind clientilor nostri certitudinea unei implementari sigure si cu costuri minime. Iata, in continuare, cateva dintre solutiile disponibile:


SmartCash Shop in magazine specializate


Solutiile pentru acest tip de magazine includ variante diferentiate in functie de dimensiunile si de specificul fiecarui magazin, putand fi dotate atat cu case de marcat, cat si cu POS-uri din gama SmartCash POS. Terminalele POS moderne pot avea configuratii adaptabile la necesitatile clientului, modalitati variate de fidelizare a clientilor, viteza eficienta de vanzare, scalabilitate ridicata a solutiilor catre retelele de magazine.


SmartCash Shop in magazine alimentare cu autoservire


Solutiile pentru acest tip de magazine sunt caracterizate prin cel mai bun raport calitate-pret la ora actuala, datorita multitudinii de echipamente din gama entry level, integrate in platforma SmartCash Shop. Astfel, solutiile de automatizare a vanzarilor in magazinele alimentare mici de cartier se pot crea cu un buget extrem de rezonabil, oferind comerciantilor mici armele necesare in lupta cu marile lanturi comerciale.


SmartCash Shop in supermarketuri


Calitatile platformei SmartCash Shop, importante pentru acest tip de magazine, sunt concentrate in sistemul de vanzari prin terminale POS rapid si modern, prin operarea tranzactiilor cu serverul de backoffice in timp real. Mai mult decat atat, viteza mare de operare si simplitatea interfetelor permit realizarea unui transfer de marfa eficient din backoffice pe raft, de la receptie la vanzare, asigurand o viteza ridicata de rotatie a stocului, necesara oricarui supermarket modern.


SmartCash Shop in magazine de materiale de constructii si electrocasnice


Platforma SmartCash Shop asigura un comert flexibil prin utilizarea la incasare a solutiilor POS moderne. Exista posibilitatea de utilizare de statii de servire departamentale, care permit vanzarea cu asistenta la raion si intocmirea bonurilor de comanda. Datorita acestei combinatii, solutiile SmartCash Shop pentru aceasta gama de magazine permit imbinarea comertului cu autoservire cu acela cu servire la raft, in acelasi magazin, in functie de specificul fiecarui raion.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite