Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ericsson semneaza un acord de servicii de administrare cu Crnogorski Telekom

15 August 2015



Ericsson anunță încheierea unui acord de servicii de administrare a rețelei pe o durată de 7 ani cu operatorul Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom. Conform prevederilor acestui nou contract, Ericsson va prelua responsabilitatea pentru operarea și întreținerea rețelei Crnogorski Telekom în Muntenegru.

Acordul semnat include servicii de operare și întreținere a echipamentelor de telecomunicații și a întregii infrastructuri de rețea, precum și transferul a 91 de specialiști în comunicații și experți IT din Crnogorski Telekom care vor continua să se dezvolte profesional în cadrul Ericsson.

Contractul este al doilea acord de servicii de administrare a rețelei încheiat de Ericsson în Muntenegru și contribuie la consolidarea poziției companiei în Europa de Sud-Est, ajutând, totodată, la dezvoltarea experienței de implementare a serviciilor de administrare a rețelei în întreaga regiune.

Crnogorski Telekom, parte a grupului Deutsche Telekom, oferă o gamă largă de servicii de telefonie fixă, mobilă și servicii de Internet în Muntenegru, operând pe piață sub brandul „T”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite