Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Xerox, desemnat lider pentru serviciile de management al documentelor de catre Quocirca

15 August 2015



Xerox isi mentine pozitia de lider la nivel global privind serviciile de management al documentelor (Managed Print Services - MPS), conform ultimului raport al grupului de cercetare Quocirca. Clasamentul din 2015 marcheaza cel de-al saselea an in care Xerox este lider pe acest segment.

Xerox ajuta companiile sa isi optimizeze infrastructura de imprimare prin intermediul serviciilor de management al documentelor si simplifica procesele de business si de comunicare, rezultatul fiind cresterea veniturilor si reducerea costurilor. Datorita serviciilor de management al documentelor oferite de Xerox, companiile pot sa isi externalizeze procesele privind gestionarea documentelor si isi pot reduce costurile cu pana la 30%.

Raportul Quocirca, furnizor de analize asupra pietei globale de MPS, precizeaza ca „portofoliul de servicii de management al documentelor diversificat si matur” si abilitatea companiei de a-si imbunatati in permanenta oferta de servicii – care include imprimare la birou, imprimare pentru productie si servicii de procesare de business (BPS) – sunt factori care contribuie la pozitionarea Xerox ca lider in domeniu.

Raportul, care ofera o evaluare independenta a opt furnizori, ia in calcul si principalele motoare ale MPS. Pentru prima oara, preocuparea pentru securitate ocupa un rol central, iar trei sferturi (75%) dintre companii au declarat ca nevoia pentru solutii sigure de imprimare este un factor important sau foarte important in alegerea unui serviciu de management al documentelor.

In plus, peste sapte din zece (72%) dintre respondenti au declarat ca deja folosesc procese de lucru care nu implica hartia si considera ca serviciile de management al documentelor au un rol important in tranzitia de la hartie la digital.

Piata managementului de documente este estimata la aproximativ 100 de miliarde de dolari si include sisteme, software, solutii si servicii pe care clientii Xerox s-au bazat ani de zile pentru a-şi administra afacerile si a scadea costurile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite