Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Milestone Husky M50 – castigator al premiului BEST Award Campus Safety

30 August 2015



ELKOTech Romania anunța ca aplicatia integrata Milestone Husky M50 a primit din partea revistei Campus Safety premiul Best Award. In plus, aplicatia Milestone Husky M10 a fost testata de catre redactorii revistei PSI Magazine, primind un punctaj de 9/10 puncte.
Campus Safety – BEST Awards – este cel mai valoros program de premiere a produselor si serviciilor dedicate protectiei spitalelor, scolilor si universitatilor. Juriul BEST Awards este format din lideri recunoscuti ai industriei impreuna cu editori ai revistei Campus Safety.

Premiul Best Award se acorda produselor si serviciilor ce fac parte din categoriile: hardware pentru supravegherea video, hardware dedicat punctelor de acces, software dedicat managementului de persoane, alarme, echipamente de securitate fizica, aplicatii de siguranta si securitate si sisteme de siguranta impotriva focului.
Milestone Husky M50 este o solutie rack personalizabila ce combina hardware de ultima generatie cu software de video management performant. Procedura de instalare este intuitiva si rapida, procesul de detectie al camerelor realizandu-se in mod automat. Solutia permite combinarea de camere analogice cu modele IP, conversia fiind efectuata de un encoder integrat.
Pentru a veni in sprijinul canalului de parteneri Milestone, compania a lansat recent un mini-site numit The Milestone Post pentru publicarea de articole relevante domeniului securitatii. Site-ul va reuni informatii tehnologice, specificatii tehnice si trend-uri, scopul lui The Milestone Post fiind acela de a facilita educatia continua a oamenilor de business din multiple industrii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite