Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Google News are si surse din Romania

30 August 2015Google News are de astăzi și versiune românească. Puteți citi acum cele mai recente știri și articole din cele mai importante publicații și bloguri din țară și să personalizați ediția pentru a urmări subiectele personale de interes.
Google News poate fi accesat pe web la adresa news.google.ro sau prin aplicațiile de pe Android sau iOS. Veți putea accesa Google News intrând și pe secțiunea „Știri” din partea de sus a rezultatelor căutării.

Google News este disponibil deja în 28 de limbi, acoperind 45 de țări.

În general, Google News își propune să promoveze jurnalismul autentic și să expună utilizatorii la diverse perspective. Nu există moderare manuală pentru selectarea importanței unei știri. Ierarhizarea știrilor este determinată de mai mulți factori, printre care: prospețimea, diversitatea și originalitatea conținutului și conținutul textual bogat.

Pentru a fi incluse, publicațiile trebuie să îndeplinească cerințele prezentate în Centrul de ajutor. Cei care îndeplinesc aceste cerințe pot solicita direct includerea accesând Google News Publisher Center.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite