Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba a lansat Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C

30 August 2015Toshiba Europe a anuntat lansarea Satellite Pro A50-C si Satellite Pro R50-C – laptopuri create special pentru utilizarea in mediul de afaceri.

Satellite Pro A50-C de 39.6 cm (15.6”) este echipat cu procesoare Intel Core pana la i7, din a 5-a generatie. Optiunea intre HDD super rapid sau SSD premium ofera o mai mare flexibilitate pentru a satisface o mai mare varietate de optiuni de stocare.
Satellite Pro A50-C beneficiaza si de Toshiba Reliability Guarantee – promisiunea ca, in cazul putin probabil al unei defectiuni, utilizatorul va putea beneficia de o reparatie gratuita si returnarea completa a banilor.

Satellite Pro R50-C de 39.6 cm (15.6”) a fost creat pentru utilizare in mediul de afaceri, pentru activitatile zilnice. In functie de cerintele individuale, se pot alege configuratii cu procesoare pana la Intel Core i3 din generatia a 5-a, combinate cu grafica Intel HD Graphics 5500. O baterie cu durata de viata de pana la 8 ore, includerea tastaturii numerice si un ecran HD non-reflexiv asigura productivitatea necesara profesionistilor, oriunde s-ar afla.
Protectia datelor este imbunatatita de senzorul 3D al hard disk-ului, ce il blocheaza in caz de cadere accidentala.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite