Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Accenture finalizeaza achizitia EnergyQuote JHA

30 August 2015



Accenture a finalizat achiziția EnergyQuote JHA, un furnizor de servicii de management și achiziții de energie, cu sediul în Londra, care are clienți în peste 22 de țări europene.

279 de angajați ai EnergyQuote JHA din birouri din Europa și India se vor alătura astfel Accenture. Dintre aceștia, aproximativ 140 se află în România, în biroul EnergyQuote JHA din Iași, care a fost deschis în urmă cu opt ani. Ei devin astfel parte a Accenture, procesul de integrare urmând să se deruleze în următoarele luni.

„Prin această achiziție, echipa Accenture din România depășește 2.000 de angajați. Echipa s-a dezvoltat și în contextul creșterii organice a business-ului din București, al achiziționării companiei Evopro din Cluj-Napoca și Târgu Mureș în martie 2014 și al deschiderii unui nou centru BPO în Timișoara, în aprilie 2014”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, Country Managing Director Accenture în Romania.

Achiziția, anunțată inițial pe 21 iulie, consolidează capabilitățile Accenture în Europa, sporind capacitatea companiei de a furniza servicii de Managementul Energiei clienților săi. EnergyQuote JHA furnizează servicii care includ managementul riscului și dezvoltarea de strategii energetice, prognoze, managementul contractelor de furnizare de energie, managementul portofoliului, soluții pentru reducerea emisiilor de carbon și validarea facturilor de utilități.

Accenture livrează servicii de consultanță, dezvoltare de software și externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în București, de dezvoltare de software industrial în Cluj-Napoca și Târgu Mureș, iar în Timișoara servicii BPO, către clienți din domeniul financiar-bancar, telecomunicaţii, bunuri de larg consum şi energie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite