Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech incheie un parteneriat cu Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe

30 August 2015



ELKOTech Romania anunta semnarea unui parteneriat de distributie cu Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe GmbH.
Cu ocazia semnarii noului contract, ELKOTech Romania a devenit distribuitor oficial al bateriilor Panasonic VRLA, urmand ca acestea sa fie incluse in ofertele companiei in cursul lunii curente.

ELKOTech incheie un parteneriat cu Panasonic Automotive & Industrial Systems Europe
Bateriile Panasonic VRLA sunt baterii reincarcabile plumb-acid de capacitate mare, performante si fiabile. Toate modelele dispun de o serie de elemente de siguranta si tehnologii care le protejeaza impotriva supraincarcarii, vibratiilor si socurilor mecanice. Bateriile dispun de carcase etanse, special construite, care permit utilizatorilor sa le foloseasca in orice pozitie, fara a exista riscul de aparitie a scurgerilor.
In oferta ELKOTech Romania vor fi disponibile mai multe serii de baterii VRLA, in functie de durata de viata a acumulatorilor:
• Gama LC-QA se evidentiaza prin durata mare de viata a bateriilor (15 ani la 20°C) si nivelul ridicat de calitate. Modelele din gama LC-QA sunt rezultatul programelor de cercetare incepute de Panasonic inca din 1984 pentru a prelungi durata de viata a bateriilor plumb-acid;
• Gama LC include modele de baterii VRLA cu durata de viata de 6~9 ani si 12~15 ani. Gama include modele de calitate ridicata, compatibile cu majoritatea aplicatiilor;
• Gama UP-VW / -PW ofera cu pana la 30% mai multa densitate de energie comparativ cu bateriile traditionale de aceleasi dimensiuni.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite