Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Axis lansează patru noi modele de camere HDTV

30 August 2015Noile camere IP completează seria de succes AXIS P55, oferă imagini la calitate HDTV, au o sensibilitate îmbunătăţită la lumină și obţin performanțe ridicate în analizarea automată a imaginilor. Cu această ocazie, Axis şi-a actualizat întregul portofoliu de camere de reţea dome cu funcţii pan, tilt, zoom, noile modele completând lansările realizate din ianuarie 2015 şi până în prezent, respectiv: AXIS P56, AXIS Q61 și AXIS V59.

„Produsele seriei AXIS P55 au fost apreciate de clienți pentru fiabilitatea pe care o ofereau şi pentru preţul competitiv. Noile modele păstrează aceleaşi valori, oferind o performanță îmbunătățită şi un preţ competitiv. Împreună cu cele mai noi serii de produse Axis lansate - Axis Q61 pentru aplicaţii critice, Axis P56 pentru instalări pretenţioase, respectiv Axis V59 pentru aplicaţii care necesită transmiterea de date live şi web casting -, Axis P55 demonstrează angajamentul nostru de a oferi clienților noștri cea mai largă gamă de camere video pan/tilt/zoom”, a declarat Erik Frännlid, Director Product Management în cadrul Axis.

AXIS P5514 este o cameră ideală pentru supravegherea de interior, putând fi folosită pentru a monitoriza activitatea din interiorul unor companii mici, a mall-urilor sau a recepțiilor de hotel. AXIS P5514 are un senzor HDTV 720p cu zoom optic 12x și dispune de protecţie împotriva prafului. În cazul în care utilizatorii au nevoie de un nivel de detaliu mai mare, aceştia pot alege să achiziţioneze AXIS P5515. Acest model dispune de aceleaşi caracteristici ca Axis P5514 (aceeași performanță din punctul de vedere al zoom-ului și al protecției la praf), dar dispune de un senzor HDTV 1080p.

AXIS P5514-E este o cameră de exterior a cărei carcasă specială o face rezistentă la apă, vânt și zăpadă (îndeplineşte standardul IP66). Rezoluția senzorului HDTV 720p și zoom-ul 12x o fac potrivită pentru monitorizarea unor suprafețe precum curţile școlilor, parcări, reprezentanţe auto și altele. În cazul în care utilizatorii au nevoie de un nivel de detaliu mai mare, aceştia pot alege să achiziţioneze versiunea HDTV 1080p, AXIS P5515-E.
Comparativ cu generațiile anterioare, noile modele de camere de rețea AXIS P55 oferă o performanță îmbunătăţită a modulelor de analiză automată a imaginilor. Funcționalitățile inteligente integrate includ audio-detecția și Advanced Gatekeeper, ceea ce permite camerelor să detecteze un obiect într-o anumită zonă și să ofere mai multe detalii prin zoom. Cu ajutorul suportului oferit pentru AXIS Camera Application Platform, alte aplicații de analiză video pot fi cu ușurință descărcate pe camere.
Modelele de exterior, AXIS P5514-E și AXIS P5515-E, precum și modelele de interior, AXIS P5514 și P5515 AXIS, sunt disponibile prin intermediul partenerilor de distribuție Axis.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite