Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Intel si PC Garage anunta cel mai puternic sistem local actual de gaming

30 August 2015



Intel Corporation și PC Garage anunță cea mai puternică configurație locală actuală de gaming cu cel mai nou procesor Intel® Core™ i7-6700K. Sistemul este disponibil în oferta PC Garage, la doar două săptămâni de la lansarea la nivel mondial a celor mai noi procesoare deblocate Intel Core i7-6700K și Intel Core i5-6600K din a șasea generație.

„PC-ul este în continuare principala platformă pentru gaming, iar Intel acordă o atenție deosebită acestui sector. România este una dintre piețele dinamice pentru gaming și dorim să oferim cele mai noi tehnologii și sisteme în cel mai scurt timp de la lansarea globală. Unul dintre acesta este sistemul de la PC Garage, cea mai puternică configurație locală de gaming, care încorporează cel mai nou procesor deblocat Intel Core din a șasea generație”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria.

Procesorul Intel Core i7-6700K, care stă la baza sistemului, are 4 nuclee și 8 fire de execuție, cu o frecvență de bază de 4GHz. Sistemul Skylake Performer din oferta PC Garage este dotat cu un HDD cu o capacitate de stocare de 1TB și un SSD Intel 535 de 120GB. Are o memorie de tip DDR4 de 16GB, pentru prima dată pentru un desktop mainstream.

Intel Core i7-6700K și Intel Core i5-6600K, anunțate la începutul lunii august, sunt dedicate în special gamerilor și overclockerilor și au suport pentru memorie DDR4, ceea ce le permite sistemelor să aibă o capacitate de până la 64GB și viteze mai mari de transfer comparativ cu DDR3.

Noile procesoare sunt dotate cu tehnologia Intel Turbo Boost 2.0.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite