Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

CEC Bank si Banca Europeana de Investitii sustin companiile romanesti

30 August 2015In baza conventiilor de finantare incheiate cu Banca Europeana de Investitii (BEI), CEC Bank a acordat pana in prezent peste 200 de credite, atat pentru finantarea capitalului de lucru, cat si pentru realizarea unor proiecte de investitii cu destinatii precum constructia sau achizitionarea de spatii comerciale, productie si/sau depozitare, achizitionarea de echipamente industriale, modernizarea unitatilor de cazare si turism sau producerea de energie verde.

CEC Bank si BEI au semnat pana in prezent acorduri de finantare in valoare totala de 145 de milioane de euro, pentru cofinantarea proiectelor IMM-urilor, intreprinderilor de dimensiune medie si administratiilor publice locale, in cele mai diverse sectoare economice (industrie, servicii, turism, infrastructura).
Prin finantarea din surse BEI, clientii pot accesa produse pentru investitii pe termen mediu si lung.

Cel mai recent acord de finantare semnat cu BEI prevede si o transa dedicata tinerilor. Astfel, se sprijina accesul la finantare firmelor care au angajat sau intentioneaza sa angajeze tineri cu varsta pana in 25 de ani, sunt detinute/administrate de o persoana tanara, ofera training vocational tinerilor sau au un acord de cooperare cu institutii de invatamant pentru angajarea tinerilor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite