Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio lanseaza o noua versiune a hartilor pentru dispozitivele GPS

30 August 2015Mio Technology pune la dispoziția utilizatorilor o nouă versiune actualizată a hărților pentru echipamente GPS. Aceasta este disponibilă prin serviciul Lifetime Map Update (LMU), prin care clienții pot actualiza gratuit hărțile, de până la 4 ori pe an, pe toată durata de viață a GPS-urilor. Noua versiune include puncte de interes, străzi secundare, radarele fixe și camerele de supraveghere pentru aproape 225.000 de kilometri de drumuri din România.

„Prin noua actualizare a hărților, utilizatorii pot accesa aproape 30.000 de puncte de interes, cu aproape 2.000 mai multe decât la versiunea anterioară și beneficiază de o acoperire de aproape 225.000 de kilometri, cu aproape 1.000 de kilometri mai mult”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

În prezent, hărțile preinstalate pe GPS-urile Mio au o acoperire de 93% pentru drumurile principale din România și de 88% la nivel de orașe. Cât privește Europa, drumurile principale sunt acoperite în proporție de aproape 100%, iar la nivel de orașe acoperirea este de 80% (datele diferă de la o ţară la alta).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite