Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania anunta distributia echipamentelor rugged de la GETAC

30 August 2015



ELKOTech Romania anunta semnarea de catre ELKO Group a unui parteneriat de distributie cu producatorul Getac. Prin acest parteneriat, ELKO Group va distribui echipamentele Getac in Europa de Est, inclusiv Romania, Statele Baltice si regiunea CIS.

Getac este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de computere rugged si ofera o gama extinsa de linii de produse, cum ar fi: notebook-uri, tablete si handheld-uri ultrarezistente. Produsele companiei Getac se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de sisteme de calcul performante, de ultima generatie, pe care sa le foloseasca in conditii de mediu dificile.
Notebook-urile si tabletele Getac sunt folosite intr-o arie larga de verticale de business, precum institutiile dedicate apararii si mentinerii sigurantei publice sau companiile care activeaza in telecomunicatii, transport, productie, petrol si gaze.
V110 este cel mai nou si performant notebook dezvoltat de Getac. Modelul foloseste procesoare Intel Broadwell, utilizatorii putand alege configuratii care integreaza: Intel Core i5-5200U (2.2GHz), Intel Core i5-5300U (2.3GHz cu tehnologie vPro), Intel Core i7-5500U (2.4GHz) sau Intel Core i7-5600U (2.6GHz cu tehnologie vPro Technology). Procesoarele integrate de notebook-ul V110 folosesc tehnologia Intel Turbo Boost, astfel, in functie de gradul de incarcare, frecventele maxime de lucru sunt de: 2.7GHz, 2.9GHz, 3GHz, respectiv 3.2GHz.

Ecranul sistemului este rotativ, are o diagonala de 11,6” si este multi-touch. Trecerea de la modul notebook la modul tablet se face rapid si simplu, aceasta caracteristica oferind utilizatorilor un grad ridicat de flexibilitate. Cu toate acestea, greutatea produsului este redusa, fiind de doar 1,81 kg.
V110 foloseste doua baterii, hot swappable, care ii ofera o autonomie de maxim 13 ore. Astfel, utilizatorii pot lucra fara intrerupere, oricat doresc, de oriunde. Inlocuirea bateriei descarcate cu una incarcata se poate realiza fara a fi necesara inchiderea aplicatiilor si a sistemului.
Modelul V110, alaturi de intreaga linie de produse Getac, va face parte din ofertele partenerilor ELKOTech Romania incepand cu aceasta luna. Garantia comerciala este de 3 ani; in plus, modelul V110 corespunde certificarii emise de ANSI, cu un grad avansat de risc, spre exemplu pentru dezastre naturale sau explozii. American National Standard Institute (ANSI) este organismul care certifica rezistenta produselor in conditii speciale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite