Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Cegeka aduce īn Romania European Agile Tour

30 August 2015



Cegeka România, liderul local în servicii de programare Agile, aduce în această toamnă la București seria de evenimente European Agile Tour. Patru experți în metodologiile Agile, cinci cursuri și patru luni în care programatorii juniori și seniori vor învăța de la cei mai buni traineri despre “agile software architecture”, Java și .NET development, agile project management și, nu în ultimul rând, despre sistemul Kanban.

Seria celor cinci cursuri care vor avea loc la hotel Radisson Blu București, va începe pe 16 septembrie și este dedicată programatorilor IT, project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, responsabililor de operațiuni IT, analiștilor de business dar și celor care doresc să-și eficentizeze modul de lucru.
Cel mai important eveniment al turului va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2015 și îl va avea ca trainer pe Simon Brown, Agile Guru în Agile Architecture. Participanții cursului Coding the Architecture vor avea ocazia să discute direct cu Simon Brown, autor al “Software Architecture for Developers” și consultant independent pentru startup-uri și multinaționale din peste 20 de țări.

Primul curs al seriei, Kanban Primer, va avea loc pe 16 septembrie și va fi susținut de Arie van Bennekum, co-autor al Agile Manifesto și unul dintre cei mai experimentați traineri în metodele de lucru Agile. În cadrul acestui curs, Arie va prezenta principiile sistemului Kanban, aplicat în dezvoltarea software pentru creșterea eficienței echipelor de programatori, folosind concepte precum „Limit Work in Progress” și „Continuous Improvment”.

Emilian Losneanu, Agile Coach, va susține pe 1-2 octombrie cursul Agile Java Software Development, iar pe 5 și 6 noiembrie, Florin Bombeanu va susține cursul Agile .NET Software Development.

Arie van Bennekum va susține și ultimul curs al turului, Agile Project Management care va avea loc pe 2 și 3 decembrie 2015. Agile Project Management este o modalitate de lucru foarte flexibilă care permite gestionarea proiector în timpul și bugetul dat, având un randament ridicat al investițiilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite