Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Charisma ERP gestioneaza primele 4 rețele de farmacii din Romānia

31 August 2015TotalSoft si Ropharma au semnat la finele lunii iulie un contract pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma ERP. Prin semnarea acestuia, TotalSoft își lărgește portofoliul de clienți ERP cu cel de-al patrulea mare retailer de medicamente, după Farmaciile Catena, Sensiblu și Dona. Cei patru jucători au realizat anul trecut o cifră de afaceri cumultată de cca 900 mil Euro, reprezentând 30% din vânzările de medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, dispozitive medicale și alte produse comercializate prin farmaciile din România.
“Lucrând de mulți ani împreună cu marii jucători din pharma, am fost obligați să ținem pasul cu ritmul dinamic, dar mai ales cu complexitatea domeniului. Nu a fost întotdeauna ușor sau simplu, însa a meritat efortul de a răspunde fiecărei provocări. Așa am dobândit competențele extraordinare cu care am construit cel mai puternic produs pentru această piață. Câștigarea proiectului Ropharma este încă o dovadă în acest sens și mă bucur că au decis să se alăture comunității Charisma” Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.
Charisma ERP a câștigat sistematic, începand din anul 2002, toți marii jucători ai pieței farmaceutice, având astăzi în portofoliul cei mai importanți distribuitori și retaileri, nume precum Sensiblu, Catena, Dona, Mediplus, Farmexpert, GSK, Farmexim, sau Farmaline. Caștigând teren datorită unui puternic sistem de back-office, Charisma ERP s-a impus din ce în ce mai mult pe piață și datorită soluțiilor de front-office, prin care companiile farmaceutice comunică direct cu clienții lor (SFA, Collection, Retail, CRM etc.). TotalSoft ocupă de cinici ani consecutiv locul 1 în topul furnizorilor de soluții informatice de tip ERP din România, fiind în același timp lider de piață și în verticalele de retail, distribuție și servicii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite